Zomer voordeel: tot wel 50% korting*

Van 1 juli tot en met 14 juli 2024 profiteer je bij GroenRijk Prinsenbeek van geweldige kortingen tijdens onze speciale zomeractie! Maak je tuin zomerproof met de volgende aanbiedingen:

  • Tot 30% korting op diverse BBQ's: Geniet van heerlijke zomerse grillavonden met onze hoogwaardige barbecues.
  • Tot 50% korting op diverse potten: Geef je planten een stijlvolle nieuwe look met onze ruime selectie potten.
  • Alle waterornamenten 25% korting: Creëer een rustgevende sfeer in je tuin met prachtige waterornamenten.
  • Alle tuinplanten en bomen 20% korting: Zorg met prachtige tuinplanten én bomen voor een groene oase in de tuin.

Kom langs en profiteer van deze zomerse aanbiedingen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuzes voor jouw tuin. Mis het niet en bezoek GroenRijk Prinsenbeek tussen 1 juli en 14 juli voor deze fantastische kortingen!

* Bekijk hier onze actievoorwaarden

Bezoek GroenRijk Prinsenbeek


 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Tips om jouw tuin rustgevend, gezellig en ontspannen te maken

ouw tuin, balkon of terras is dé plek waar je de drukte van het dagelijks leven even achter je kunt laten en heel even kan ontspannen. Of je nu een groene vingers hebt of gewoon wilt genieten van een mooi uitzicht: met een paar simpele tips kun je jouw tuin, balkon of terras omtoveren tot een plek van rust én gezelligheid.

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Een koelere tuin in de zomer? Dat kan!

De zomer brengt vaak warme, zonnige dagen met zich mee, maar het kan soms moeilijk zijn om van je tuin te genieten als de hitte te extreem wordt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je tuin koeler te maken, zodat je ook tijdens de warmste maanden kunt genieten van je buitenruimte. Hier zijn enkele praktische tips om van jouw tuin een koele plek te maken.

Lees meer...
Hibiscus Suniq XXL: extreme eyecatcher

Extreem grote tropisch ogende bloemen sieren de Hibiscus Suniq XXL vanaf half juli. Deze kleurige heester is een absoluut pronkstuk in je tuin en staat perfect in een bak of pot op je terras.

Gigantische bloemen

Oorspronkelijk komt de Hibiscus overal in de wereld in zowel tropische als subtropische streken voor. Vooral bekend zijn de tuinhibiscus (Hibiscus syriacus) of altheastruik en natuurlijk de Chinese roos (Hibiscus rosa-sinensi...

Lees meer...